Условия

Условия

Общи условия за наемане на коли от Kadi Rent Русе

1. Какво е включено в цената за кола под наем:

2. Изисквания към наемателя:
Наемателят е длъжен да представи валидни свидетелство за управление на МПС от минимум 3год. и син(златен)контролен талон, документи за самоличност (лична карта, паспорт). Минималната възраст на наемателя – 23 години.

3. Период за наем на кола:
Минималният наемен период е 24 часа. При връщане на автомобила след изтичане на договора без предупреждение, клиентът се таксува както следва: до 1 час – безплатно; 1 ÷ 4 часа – половин такса на ден; над 4 часа – цяла такса.
При невръщане на автомобила в срок до 12 часа от срока в който Наемателя е трябвало да върне автомобила на Наемодателя, превозното средство се обявява за издирване от органите на МВР.

4. Начин на плащане и депозит:

5. Гориво:
Автомобилът се предоставя с минимално количество гориво, достатъчно за изминаване на до 50км. При връщане, количеството на горивото трябва да е същото, като при предаването му.

6. Доставка и връщане на коли под наем:
От нашия офис или на посочен от клиента адрес в Русе с предварителна уговорка.

7. Технически проблеми и пътни произшествия:
В случай на каквито и да е технически проблеми или пътни произшествия, клиента трябва да докладва незабавно на телефоните за контакт, вписани в договора. В случай на пътно произшествие, клиента трябва да се обади в полицията и да вземе издаден от органите протокол. В случай на непредставяне на Протокол за ПТП, щетите са за сметка на Наемателя в размер по пазарни цени. В случай на изгубени документи или ключове на автомобила, наемателят дължи глоба в размер на 200 лв.
Застраховката не покрива:

8. Какво е забранено с наетия автомобил: